Gratis verzenden vanaf €50,- NL               €75,- BE/DE                         Voor 14.00u besteld = dezelfde (werk)dag verzonden                                     Betalen met iDeal - Bankcontact - PayPal

Over She Nails Nagelproducten

Welkom bij She Nails Nagelproducten!

She Nails Nagelproducten is dé nagelgroothandel in Limburg waar je terecht kunt voor een ruim aanbod aan producten van Urban Nails, Moyra, Barbicide, Swarovski, Staleks  & Famous Names! Wij werken uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige producten!
 
Bij ons kun je ook terecht voor (basis)opleidingen tot nagelstyliste, workshops en (perfectie)trainingen. Informeer naar de mogelijkheden door contact op te nemen.
 
In de webshop kun je 24 uur per dag online bestellen.
Als je op werkdagen voor 14:00 uur besteld betekend dat meestal de volgende dag al in huis! Pakketjes worden met de tarieven van PostNL verzonden.
Bestel je boven de €50,- (excl.btw) dan zijn de verzendkosten GRATIS!
Voor klanten buiten Nederland geldt boven de €75,- (excl.btw) gratis verzending.

Je bestelling afhalen in de winkel?
Of gewoon even lekker komen snuffelen en producten willen zien/testen?
Dat kan natuurlijk, maar wij werken op dit moment wel enkel alleen op afspraak.

Liefs Sharon Schmitz- She Nails Nagelproducten

Let op Moyra producten mogen helaas niet geleverd worden aan Duitse klanten.
 
 

Het gezicht en verhaal achter She Nails Nagelproducten.

Ik zal mijzelf even voorstellen, mijn naam is Sharon Schmitz, 32 jaar en ik ben eigenaresse van She Nails Nagelproducten.
Ik woon samen met mijn 2 gekke hondjes in Vlodrop. 

In 2015 heb ik zelf het roer omgegooid en ben ik als pas afgestudeerd Sociaal Pedagoog begonnen aan een opleiding allround nagelstyliste. Ik kon geen baan vinden en had al langere tijd passie voor nagels.

Mijn nagelstudio groeide al snel en ik had al gauw in de gaten dat ik meer ambities had. Ik wilde een voorbeeld worden voor andere nagelstylistes, ik wilde mijn passie overdragen aan anderen en mensen helpen!

In 2019 ben ik dan ook begonnen als distribiteur bij Urban Nails, een wereld ging voor mij open. Naast de productverkoop wilde ik ook graag lesgeven. Zo kon ik mijn kennis overdragen aan anderen en besloot mee te doen aan het educators programma van Urban Nails. Elk jaar zijn er intensieve trainingsdagen wat uiteindelijk uitmonden in een echt theorie en praktijkexamen! Ik vind het belangrijk om mijzelf steeds te blijven ontwikkelen en mee te gaan met de huidige technieken. Zo kan ik immers mijn cursisten het beste helpen!

Natuurlijk zou ik niet Sharon heten als ik de lat nog een beetje hoger legde en ook de Urban Nails Art Teacher opleiding volgde en met een diploma behaalde. Naast de basis technieken kun je bij mij dus ook terecht voor verschillende nailart workshops.

Alle (basis)opleidingen, nailart workshops en perfectie trainingen geef ik zelf. Urban Nails zorgt ervoor dat mijn docenten skills up to date blijven! In de toekomst wil ik graag wel collega docenten inhuren voor bijvoorbeeld bepaalde nailart workshops en perfectie trainingen. Bij ons werk je in kleine groepen, iets wat ikzelf als heel erg prettig heb ervaren. Zo blijft het overzichtelijk en krijgen cursisten de persoonlijke aandacht die hij/zij verdient.

Naast het lesgeven vindt ik de groothandel ook erg leuk. Ik vind het leuk om klanten te ontvangen en leuke gesprekken te hebben of juist te helpen met het kiezen van de perfecte kleur. Service staat op nummer 1 bij ons! Je kunt bellen, mailen appen of zelfs de chat functie in de webshop gebruiken. Het leuke daarvan is dat je daadwerkelijk ook echt de vraag aan mij stelt in plaats van aan een robot! Daarnaast vindt ik het stuk beleving heel belangrijk. Zo is het een feestje als klanten een webshopbestelling binnen krijgen. Hier krijgen wij vaak complimenten over en dat is leuk om te horen, want daar doen we het immers voor!

De afgelopen jaren is de zaak gegroeid, maar er is nog een weg te gaan dat de zaak is zoals ik hem graag voor ogen heb. Ik ben een doorzetter en de positiviteit van onze cursisten, klanten en volgers motiveren mij alleen maar meer om te bereiken wat ik graag wil.