Gratis verzenden vanaf €50,- NL               €75,- BE/DE                         Voor 14.00u besteld = dezelfde (werk)dag verzonden                                     Betalen met iDeal - Bankcontact - PayPal

Urban Nails Distri Choice Sandra Gelpolish

€ 17,99
Op voorraad
ART
UNDCSGP-1
Overzicht

15ml | Gelpolish van de beste kwaliteit, geschikt voor zowel de natuurlijke- als de kunstnagel. Deze gelpolish kan worden uitgehard onder een UV lamp (2 minuten) of een LED lamp (60 seconden)

 

Werkwijze natuurlijke nagel
- Bereid de natuurlijke nagel voor
- Breng de primer aan
- Breng de Be Jeweled Base/Top, Rubber Base Gel of Superbond Base gel aan en hard deze uit
- Breng 2 dunne lagen Be Jeweled Color aan en hard deze beide lagen uit
- Breng de Be Jeweled Base/Top aan en hard deze uit

Wekwijze kunstnagel
- Werk de nagel volledig af tot en met het vijlen en buffen (acryl of gel)
- Breng de eerste laag van de Be Jeweled Gel Polish aan en hard uit 
- Herhaal de vorige stap
- Breng Base & Top, High Shine of NeXt Top Gel aan als toplaag en hard uit

Let op: Gel Polish kleuren die kunnen verkleuren met Rubber Base Gel als basislaag.

Verkleuring door zon, Rubber Base Gel & NeXt Top Gel.

Verkleuring door de zon komt voornamelijk voor bij oranje en koraaltinten tijdens de zomerperiode. Ze worden lichter of lijken te vergelen. De zonnestralen hebben dus een impact, maar de sterkte van de Rubber Base Gel en de NeXt Top Gel spelen ook een belangrijke rol op vlak van verkleuring. Om dit soort verkleuring tegen te houden, raden we aan om na de Rubber Base Gel een laagje Be Jeweled Base & Top aan te brengen. Lak vervolgens de kleur ook af met Base & Top. Bij alle kleuren vanaf nummer 194 en de A-nummers is dit niet van toepassing.

Verkleuring door vuil van buitenaf

Dit zien we vaak bij lichte kleuren bij het gebruik van zilvershampoo, vloeibare make-up, het dragen van een nieuwe jeans, enzovoort. Je gebruikt daarom best de NeXt Top Gel om te voorkomen dat de kleur vuil absorbeert. Deze top gel heeft namelijk geen plaklaag en is daardoor minder poreus en neemt dus minder vuil op. Voor alle andere tinten die niet verkleuren door de zon of onder invloed van de Rubber Base Gel, adviseren we ook de NeXt Top Gel te gebruiken. Deze heeft een fijne structuur om aan te brengen, blijft wekenlang glanzen en is flexibel. Deze top gel is dus ook geschikt voor op de natuurlijke nagel.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Urban Nails Distri Choice Sandra Gelpolish