Gratis verzenden vanaf €50,- NL               €75,- BE/DE                         Voor 14.00u besteld = dezelfde (werk)dag verzonden                                     Betalen met iDeal - Bankcontact - PayPal

Veelgestelde vragen

Zijn alle producten conform met de Europese regels?

Jazeker, elk product is CE-gecertifieerd.
Meer nog: voordat een product zijn weg vindt naar onze webshop, wordt het uitgebreid getest door enkele erg ervaren stylisten in ons netwerk. Ook producten die al verkrijgbaar zijn, worden door onze distributeur-stylisten dagdagelijks gebruikt en gaan zo de confrontatie aan met de bikkelharde realiteit. De lat voor kwaliteit wordt dus zo hoog mogelijk gelegd.

Wanneer worden mijn bestelde producten verzonden?

Bestellen is 24 uur per dag mogelijk in de webshop. Je kunt de producten zelf komt afhalen in onze winkel of de bestelling op een gewenst adres laat bezorgen. Dit geef je aan tijdens het afhandelen van je bestelling. Zodra wij de betaling hebben ontvangen, wordt de bestelling behandeld en zo snel mogelijk verzonden. De aflevertijd is 1 á 2 werkdagen. Ongeveer 90% wordt de volgende werkdag afgeleverd. Op zaterdag en zondag besteld en betaald, dan is de levering (meestal) op de dinsdag erna. Indien niet alle bestelde producten voldoende voorradig zijn, stellen wij u hier van telefonisch of via de mail op de hoogte. Bestel je na 14 uur en heb je producten dringend nodig? Neem dan contact met ons op nadat je betaald hebt, dan doen wij ons best om het toch dezelfde dag nog te verzenden.

Met welke vervoersmaatschappij worden producten verzonden?

Al onze producten worden verzonden met PostNL. Verzendkosten bij een besteding onder de €50,- exclusief btw is €4,95 binnen Nederland.

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

Dit is mogelijk na overleg, aangezien wij ook werkzaamheden in de nagelsalon hebben en niet altijd aanwezig zijn. Wil je jouw bestelling komen afhalen selecteer bij het afrekenen ophalen in de winkel en neem dan contact op voor een afspraak.

Kun je producten ook retour sturen?

U kunt uw bestelling binnen 14 dagen na verzending terugsturen, hierna is dit helaas niet mogelijk (tenzij het probleem onder de garantie valt). Ben je niet tevreden met een product, meld dit altijd direct na ontvangst. Dan kan er gekeken worden wat het probleem is en hoe dit opgelost kan worden. Indien het product na overleg geretourneerd gaat worden kan dat alleen in originele staat. Dit houdt in dat het artikel niet beschadigd, vuil, gewassen of zichtbaar gebruikt bij ons mag aankomen. De artikelen mogen uitsluitend samen met de originele verpakking geretourneerd worden, indien redelijkerwijs mogelijk. Niet vooraf gemelde retourneringen nemen wij niet in behandeling.
Voeg een notitie met de klacht en je naam en telefoonnummer toe aan het pakket. De kosten voor retourneren zijn voor de klant. Retourzendingen dienen dan ook voldoende gefrankeerd te worden. Indien product door jouw eigen toedoen beschadigd of vuil zijn dan kunnen wij hiervoor kosten inhouden.

Kan ik een bestelling wijzigen?

U kunt ons altijd mailen met het verzoek om uw bestelling te wijzigen. In enkele gevallen is dit nog mogelijk, wanneer het pakket nog niet aangeboden is bij PostNL. U kunt altijd een email sturen. Vermeld hierbij uw bestelnummer en geef aan wat er gewijzigd moet worden.

Naar welke landen kan een bestelling gestuurd worden?

Wil je zeker weten dat wij ook naar jouw land verzenden, neem dan van te voren even contact op. Wij verzenden zowieso binnen Nederland, maar ook naar België en Duitsland.

Hebben jullie ook een fysieke winkel?

Ja, maar deze is alleen geopend op afspraak. Wil je niet voor een gesloten deur staan neem dan voor je komt even contact op of maak een afspraak. Bij evenementen zijn er wel openingstijden. 

?

.